Barnehagesektoren i Seljord på 14.plass i Kommunebarometeret 2017

Seljord kommune er i toppsjiktet innanfor barnehage i Kommunebarometeret som Kommunal Rapport nyleg har lagt ut. Barnehagesektoren kjem på 14.plass i rangeringa som Kommunal Rapport gir ut kvart år. Rangeringa baserer seg på offentlege data. Kommunen ligg på Topp 100-lista når det gjeld grunnskule, kultur, sosialteneste, sakshandsaming og helse.

Barnehagane i Seljord skårar høgt på at vi har full barnehagedekning, det betyr at alle barn med rett på plass får plass i barnehage. 55 % av personalet har pedagogisk utdanning, medan landsgjennomsnittet ligg på 38 %.

88% av barna med minoritetsbakgrunn går i barnehage, snittet for landet elles er 76 %.

Du kan lese førebels utgåve av rapporten Kommunebarometeret 2017 her