Satsing på kulturlandskap

Kulturlandskapet i Svartdal og Nordbygda i Hjartdal har fått kr 350.000 i 2017 til å starte opp arbeidet med Utvalgte kulturlandskap.

I 2017 har 10 nye område i Noreg blitt plukka ut i satsinga på Utvalgte kulturlandskap. Svartdal i Seljord kommune og Nordbygda i Hjartdal kommune var ein god kandidat ved forrige utveljing i 2009. Det er difor ekstra gledeleg at området som representerer rike og veldrivne kulturlandskap nå er tekne med i 2017. Gratulerer!

Les meir om prosjektet og kulturlandskapet i Svartdal og Hjartdal.