Seljord hage - eit pusterom i ein travel kvardag

Seljord Hage er ein ideell forening. Den skal etablere og drifte ein økologisk hage i Seljord sentrum som vil vere open for alle. Med hagen ynskjer foreninga å skape ein møteplass for bygdas innbyggjarar og gjester, samstundes som dei vil leggje vekt på å vise samanhengen melllom miljø, mat og helse.

Det vil bli både ein skulehage, ein prydhage, ein demonstrasjonshage og ein parsellhage.

Seljord hage har laga ein brosjyre der du kan lese meir om prosjektet og korleis du kan støtte opp om arbeidet med hagen. Du finn brosjyra her.

Vi håpar hagen vil bli både ein pryd og ein inspirasjon og glede for Seljord sentrum og Seljordsamfunnet.

Gut vatnar blomar