Søke barnehageplass for neste barnehageår

Vi har no lagt ut søknadsskjema for neste barnehageår 2018-19. Barnehageåret startar 20.august 2018. Skjemaet gjeld og for endringar, byte av barnehage og oppseing for neste barnehageår. Søknadsfrist er 1.mars.

Viss du ynskjer å søke om plass eller endre plass, eventuelt seie opp plassen for dette barnehageåret, må du bruke søknadsskjemaet for 2017-18. Inneverande barnehageår varar fram til 20.august 2018.

Seljord kommune tek berre imot elektroniske søknader. Du kan be om hjelp til å søke på kommunehuset eller via styrarane i barnehagane.

Lenke til søknadsskjemaene våre finn du her.

Lenke til informasjon om barnehagane finn du her