Søke barnehageplass for neste barnehageår

Vi har no lagt ut søknadsskjema for neste barnehageår 2018-19. Barnehageåret startar 20.august 2018. Skjemaet gjeld og for endringar, byte av barnehage og oppseing for neste barnehageår. Søknadsfrist er 1.mars.
Barn som fyller eitt år innan utgangen av november har rett til barnehageplass viss dei søker i hovudopptaket.

Viss du ynskjer å søke om plass eller endre plass, eventuelt seie opp plassen for dette barnehageåret, må du bruke søknadsskjemaet for 2017-18. Inneverande barnehageår varar fram til 20.august 2018.

Seljord kommune tek berre imot elektroniske søknader. Du kan be om hjelp til å søke på kommunehuset eller via styrarane i barnehagane.

Lenke til søknadsskjemaene våre finn du her.

Lenke til informasjon om barnehagane finn du her