Stenging av rv 36 Seljord - Bø

Frå måndag 23.september blir riksveg 36 langs Seljordsvannet mellom Bø og Seljord stengt. Omkøyring for tunge køyretøy er E 134 om Notodden.
Personbilar kan køyre fylkesveg 156 om Garvikstrondi. Fylkesvegen er oppgradert for meir enn 12 millionar kroner for betre å ta imot auka trafikk, men Statens vegvesen tilrår alle som kan, om å bruke andre vegar for å unngå overbelastning på fylkesvegen.

Du finn informasjon og kart over omkøyringsvegar her.

Kart omkøyringsvegar