Internkontroll - mat
Definisjon IK mat:
Internkontroll mat (IK-MAT) er eit kvalitetssystem som den ansvarlege for verksemda pliktar å innføre og utøve. Internkontrollen skal tilpassast verksemda sin art, aktivitet, risikoforhold og storleik i det omfang som er naudsynt, og tilfredstille krav frå mattilsynet.
Gjennomføring:
- Kjøkkensjefen ved hovudkjøkkenet har ansvar for opplæring av IK mat og gjennomføring av intern revisjon
- Kjøkkensjefen ved hovudkjøkkenet har ansvar for maten til den er levert ved Nesbukti og Heddeli mottakarkjøkken
- til sjåfør som transporterar maten til Steinmoen/Åmotsdal
- Kommunens tilsette har ansvar for transport til mottakarkjøkkenet i Åmotsdal. Maten er då forsvarleg pakka for transport med bil i ca. ein halv time.
Merknader: Sjå eiga perm for IK-MAT på mottakarkjøkken v/NPOS, Nestunet og Steinmoen.